hidrolik direksiyon tamiri



Hidrolik direksiyon tüm araçlarda taşıtın kendi yolunda sevk ve idaresini düzgün bir biçimde yapmasını sağlamak için tasarlanmış özel bir parçadır.Hidrolik pompa ,Hidrolik direksiyon kutusu ve bu iki parçayı birbirine bağlayan aparatlar ve hidrolik yağdan oluşur.



Özellikle ülkemizin zorlu yol ve iklim koşulları ele alındığında direksiyon kutuları , direksiyon pompaları sıklıkla arıza veren parçalardır.Paslanma , kaza , sarsıntı,patlak körükler, özelliğini kaybetmiş hidrolik yağları temel direksiyon arızalarındandır.

Direksiyonunuz arıza yapmasa bile belli dönemlerde hidrolik yağını değiştirmeniz hem aracınızın ömrünü uzatacaktır hemde zamansız arızaların önüne geçmenizi sağlayacaktır.

Biz Rewpart hidrolik olarak her ne sebeble olursa olsun arızalanmış hidrolik direksiyonunuzu ve hidrolik pompanızı hızlı güvenli ve en önemlisi GARANTİLİ olarak tamir ediyoruz.Günümüzde fabrika çıkışlı sıfır direksiyona bile garanti verilmezken biz sizin kullanılmış arızalı direksiyonunuzu tamir edip ayrıca garanti veriyoruz.
Model farkı gözetmeksizin en kısa sürede  tamir ettiğimiz direksiyonlar ve pompalar en az orjinali kadar sağlam olmakta ve tekrar arıza verme riski sıfıra indirgenmektedir.
İstanbul da iki şubemizle sizlere hizmet vermekteyiz.Taşıtınızı güvenle teslim edebilirsiniz . En kaliteli hizmeti en ucuza almanızı garanti ediyoruz.

Tüm müşterilerimize kazasız mutlu ve bol kazançlı  günler temennisiyle.

Mesut Usta